Πρόγραμμα Εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο ΕυρώταΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο δήμος Ευρώτα καλωσορίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων με εορταστικές εκδηλώσεις.
Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο στις 19:30 το βράδυ στον «Κήπο του Ιπποκράτη» στην Σκάλα.
Η χορωδία «Λιοπετρα» θα συνοδεύσει την εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοντέρνους χορούς από την χορευτική ομάδα της «Ελένης Μανωλάκου». Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας θα προσφέρει παραδοσιακά γλυκίσματα.
Νωρίτερα από τις 16:00 το απόγευμα θα ξεκινήσει το Bazaar δώρων και στολιδιών από τα Δημοτικά του Δήμου ενώ μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από Dj και Ταχυδακτυλουργούς.

koritsaki-spirtaΣτις 22 Δεκεμβρίου θα γίνει εκδήλωση προς τιμή του Ευρώτα με παρουσίαση του Ημερολογίου του Ευρώτα στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.
Στις 23 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Παιδικό Θέατρο με τίτλο «Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα» . Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Στις 29 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα γίνει στον κήπο του Ιπποκράτη εκδήλωση – bazaar από μαθητές του Λυκείου Σκάλας.

0