ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ 7ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 7ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος και την κατάκτηση 8 χρυσών,2 αργυρών και 4 χάλκινων μεταλλίων,ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης,από τις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
''Σε μια ιστορική μέρα για την Δήμο Ευρώτα,που ανακηρύσσεται ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα των σπορ,στην κατηγορία TOWN,για το έτος 2017,η δική σας μεγάλη επιτυχία μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία,ότι θα τα καταφέρουμε τιμώντας τις δεσμεύσεις μας. Έξι χρυσά παιδιά,ο Ανδρέας Κοντάκος (Έλος),ο Φίλιππος Παναγάκος ( Παπαδιάνικα Δ.Μονεμβασίας),η Μπέτυ Σάκκαρη (Νιάτα),η Δανάη Σταματάκου (Γλυκόβρυση),η Ελένη Μανιατάκου (Γλυκόβρυση) και η Χριστίνα Γεωργοστάθη (Γλυκόβρυση), και ένας καταξιωμένος προπονητής ο Γιάννης Φελούρης,τίμησαν την Ελλάδα και τον τόπο μας.
Ως Δήμαρχος Ευρώτα θα εισηγηθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο την μεγαλύτερη των τιμών που αξίζει σε ένα δύσκολο άθλημα όπως το Παγκράτιο που ευχόμαστε και αγωνιζόμαστε να γίνει και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ άθλημα.
Είναι αυτονόητο ότι τα έξι χρυσά παιδιά μαζί με άλλους αθλητές και παλαίμαχους που δόξασαν τον τόπο μας θα είναι οι πρεσβευτές και πρωταγωνιστές σε όλη την διάρκεια του έτους στην διοργάνωση των αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων που έχουν προγραμματιστεί. Εύχομαι θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας και το ιστορικό σύλλογο σας τον Α.Σ ΝΙΚΟΚΛΗ


facebook.com/Δήμος-Ευρώτα

0